Avdio tečaj

Avdio posnetke se da uporabiti za raznorazne namene. Hitra komunikacija namesto pisanja dolgih sporočil, izobraževanje, beleženje, terapije, osveščanje in še veliko drugih možnosti. Včasih je zadostna povprečna kakovost in lahko na hitro naredimo posnetek, ki ga ne obdelamo, režemo, uredimo. Tak posnetek je primeren za hitro neformalno komunikacijo. Skoraj vse ostalo pa zahteva, da je naš posnetek višje kakovosti in urejen (brez napak).

Če sem iskren, se redko zgodi, da pri snemanju naredim posnetek brez napak. Če bi vsakič snemal znova, bi mi vzelo ogromno časa, če bi sploh kdaj naredil “perfekten” posnetek. Zato posnetke urejam.

Pogosto slišim, da je razlog za nekakovostne posnetke v neprofesionalni opremi. Zaupajte mi, oprema v večini primerov nima tako velikega vpliva kakor si morda mislite. Tudi s cenovno ugodno opremo se da doseči zelo dobre rezultate, če poznate temelje zajemanja zvoka.

Narediti avdio posnetek je danes izredno preprosto. Narediti dober posnetek pa zahteva nekaj znanja!

Če želite, da so vaši posnetki visoko kakovostni. Taki, da jih boste s ponosom delili ali prodajali, potem boste morali osvojiti nekaj znanja na področju avdio tehnike. Osebno se že leta ukvarjam z avdio tehniko in poznam tako profesionalne kakor tudi komercialne rešitve s katerimi lahko dosegate odlične rezultate. Pri zajemanju zvoka ni ene rešitve za vse situacije. So pa rešitve, ki izboljšajo vsako situacijo.

Pomagal sem že veliko spletnim učiteljem in podjetnikom izboljšati kakovost svojih avdio izdelkov. Pridružite se izobraževanju, ki bo spremenilo vaš pogled na svet zvoka. Na preprost način se boste naučili temeljna znanja do naprednih rešitev. Brez predznanja lahko v zelo kratkem času pridete do zavidljivih rezultatov.

Če želite delati spremembe, vas morajo drugi najprej jasno slišati.

Simon Grižonič

Kaj boste znali po opravljenem izobraževanju?

  • Spoznali boste različne tipe mikrofonov in jih znali uporabljati,
  • spoznali boste različne zvočne kartice, ki vam omogočajo zajem zvoka in ga digitalno zapisati,
  • tehnike govorjenja v mikrofon,
  • dobili boste usmeritve kateri mikrofon je primeren za vaše delo.
  • naučili se boste uporabljati program za montažo avdio posnetkov na naprednem nivoju,
  • spoznali boste najpomembnejša orodja (so v skoraj vsakem programu) za obdelavo zvoka,
  • spoznali boste opremo s katero bo vaše delo še bolj kakovostno in poenostavljeno,
  • spoznali boste tipe stojal in njihov vpliv na kakovost zvoka,
  • znali boste akustično obdelati prostor, da bodo vaši posnetki še boljši,
  • znali boste prepoznati in preprečiti napake, ki se lahko zgodijo med snemanjem.

Morda še niste prepričani, ali bi se udeležili izobraževanja. Za program vam nudim 7 dni 100-odstotne garancije. Če niste zadovoljni s programom, lahko torej v roku 7 dni od omogočenega dostopa do gradiva zahtevate vračilo kupnine.

Investicija v izobraževanje znaša 261€.

To je vrednost, ki jo plačate. Ni dodatnega davka.

Za predračun mi pišite na simon@spletniucitelj.si ali izpolnite spodnji obrazec.