Soglasje za obveščanje
Soglašam, da podjetje Akademija 369 d.o.o. (Gažon 7, 6274 Šmarje pri Kopru, davčna številka: 97913391) hrani moje podatke in me občasno, po e-pošti, kontaktira za namene neposrednega trženja ter me obvešča o vsebinah in dogodkih s področja spletnega poučevanja. Namen kontaktiranja vključuje tudi segmentiranje in profiliranje za namen neposrednega trženja in zagotavljanja prilagojenih vsebin ter boljše uporabniške izkušnje. Strinjam se z naslednjimi načini obveščanja:
Email Spletno oglaševanje
Zbrani osebni podatki bodo varovani v skladu z ZVOP-1 in Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR). S klikom na spodnji gumb potrjujete, da se strinjate s Pogoji zasebnosti, ki so objavljeni na naši spletni strani: www.spletniucitelj.si/. Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja. Povezavo za odjavo najdete v nogi vsakega našega sporočila, lahko pa nam tudi pišete na simon@spletniucitelj.si.

Mi uporabljamo Mailchimp kot marketinško platformo. S klikom na spodnji gumb se strinjate, da se vaše informacije prenesejo na strežnik Mailchimp za procesiranje. Več informacij o politiki zasebnosti lahko preberete na sledeči povezavi.
https://mailchimp.com/legal/