Če želite snemati video predstavitve, video lekcije ali ustvariti svoje spletno izobraževanje in ne veste kje začeti, ste na pravem mestu.

Ponudim vam lahko spletna izobraževanja, kjer vas v video posnetkih vodim čez celoten proces snemanja in montaže video vsebin. Lahko vam tudi pomagam postaviti vašo spletno učilnico.

V kolikor potrebujete personaliziran program se obrnite direktno name, simon@spletniucitelj.si. Pomagal sem že več podjetjem in šolam postati samostojni izobraževalci.

V tem obsežnem spletnem tečaju se boste naučili: -snemati zaslonsko sliko, video in zvok,
-spoznali boste svetlobne vire in jih znali upravljati
-spoznali boste opremo, ki jo potrebujete za delo in se znali pravilno odločiti pri nakupu,
-naučili se boste montirati video posnetke
-ter vaše vsebine objaviti na splet.
Z navedenim znanjem boste lahko samostojno pripravili video poljubno video gradivo.
Preberite več…

ZOOM izobraževanje

Zoom je zelo zmogljivo konferenčno orodje, s katerim lahko naše zamisli skomuniciramo in pri kažemo v konferenčni sobi, delamo s skupinami, izvedemo predavanje z več predavatelji, delimo naše prezentacije ali kar ekransko sliko ter tudi oddajamo v živo na druge platforma kako je Facebook, YouTube in vse, ki podpirajo RTMP protokol z orodji, ki jih omogoča ZOOM. Vse to in še mnogo več se boste naučili v video izobraževanju.
Preberite več…

Avdio tečaj

Če je vaš cilj posneti kakovostne avdio izobraževalne posnetke, je to program za vas. Spoznali boste temelje avdio tehnike, naprave za zajemanje zvoka ter brezplačni profesionalni program za montažo avdio posnetkov. S tem znanjem boste lahko posneli kakovostne posnetke brez profesionalnega studija.
Preberite več…

Znanje montaže video posnetkov pride zelo prav tako v poslovnem kakor tudi privat življenju. Osvojite to znanje s katerim boste lahko pripravili odlične predstavitvene videe ali družinske spomine.
Preberite več…

Live stream – Oddajanje v živo preko spleta
Naučite se oddajati v živo preko spleta, da dosežete širšo publiko.
V trenutnih situaciji je to nepogrešljiva veščina za veliko podjetnikov in učiteljev.
Osvojite preproste in tudi napredne metode za oddajanje preko spleta ter tehnologijo in opremo, ki jo potrebujete. Preveri več…

Poskrbite za konstantno strokovno in osebno rast. Pridružite se mesečnim izobraževanjem s področja spletnega poučevanja. Vsak mesec nova tema in nova aktualna znanja.
Preberi več…

Za več informacij mi pišite na simon@spletniucitelj.si